klicka på bilden för att komma till Släktforskarförbundets hemsida

Släktforskning är ett av mina stora intressen. I 14 år ledde jag kurser i släktforskning och datorkunskap på Vuxenskolan i Varberg.
Under denna tid lärde jag känna många trevliga människor intresserade av släktforskning och datorkunskap, vilket utvecklat mej som människa och släktforskare.

Fotboll är också en viktig del av mitt liv. Jag är och har alltid varit Boisare. Min far var nämligen med och bildade Varbergs BoIS 1925. Min egen karriär som spelare går knappast till hävderna men intresset för sporten har funnits hela tiden. Jag har tillhört BoIS styrelse som kassör under ett antal år. Sedan några år tillbaka har det varit ännu trevligare än vanligt att vara Boisare eftersom de spelat i superettan och från och med 2020 finns i allsvenskan. För att komma till BoIS hemsida klicka på tangenten BoIS ovan.

Musik är viktigt för mig. Jag gillar både klassisk musik och jazz. Så ofta vi kan går vi på konserter, även när vi är ute och reser.

Litteratur har fängslat mig sedan jag var väldigt ung. Redan i 12–13-årsåldern besökte jag regelbundet biblioteket och lånade massor av böcker. Min stora favorit i tonåren var PG Wodehouse, en engelsk författare. Pelham Grenville som var hans förnamn, var mycket produktiv och skrev humoristiska böcker om engelsk överklass och dess betjänter. Allt eftersom åren gått har min smak för god litteratur mognat och jag har läst mycket av de svenska författarna Vilhelm Moberg, Ivar Lo Johansson och Harry Martinsson. Även de riktigt stora ryska författarna Leo Tolstoj och Fjodor Dostojevskij har tilltalat mig. Man kan aldrig skriva något om litteratur och utelämna den störste av dem alla, Oscar Wilde. Se några av hans berömda citat genom att klicka på bilden ovan.